www.rheinnadel.com

 

 

 

 

 

 

 

 


www.vomatex.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


www.agip.it

 

 

 • RHEIN NADEL

Acele de cusut produse de firma RHEIN NADEL - Germania va sunt oferite intr-un sortiment pe care il consideram reprezentativ pentru industria confectiilor, care poate fi completat la cerere cu orice alt tip de ace.

Termenul de livrare este prompt pentru acele aflate in stoc, respectiv 15 zile de la data confirmarii comenzii si primirea contravalorii acesteia pentru celelalte.

 

 • VOMATEX

Cu produsele firmei germane VOMATEX GmbH intregim gama accesoriilor si consumabilelor necesare industriei textile in general si industriei confectiilor in special.

Calitatea germana a tuturor invelisurilor necesare pentru presele, mesele si manechinele din industria confectiilor, precum si aprovizionarea fluenta, la preturi competitive, fac ca firma noastra sa detina in continuare primul loc in domeniu.

 

 

Pentru sectia de croit din firma Dvs., oferim cele mai variate sortimente de hartie, cartoane si folii de mase plastice, produse de renumita firma VIRAX BORGHI - Italia.

Sortimentul oferit de noi este deosebit de bogat, cuprinzand peste 110 tipuri de hartie, cartoane si folii de mase plastice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AGIP - Uleiuri si vaselina pentru industria textila

Pentru toate tipurile de utilaje din industria textila va punem la dispozitie uleiuri si vaseline import Italia:

   • Ulei lavabil pentru masini de cusut, tricotat si tesut, tip FELTRIA SAE 15, SAE 46, SAE 100, ambalaj original, in butoaie de tabla de 18 kg (20 l) sau 180 kg (200 l)
   • Ulei tehnic de vaselina al, antipete, pentru ungerea si lubrifierea masinilor de cusut si mecanismelor fine, tip OBI 10, 12, 13, 20, 21, ambalat original in recipiente de tabla de 18 kg (20l) sau 180 kg (200 l)
   • GR MU 2 - unsoare pe baza de litiu, galben-maro,rezistenta la sarcini termice si mecanice intense, utilizata in medii umede; prezentare recipienti 5 si 18 kg
   • GR SM 2 - unsoare pe baza de litiu, gri-inchisa, cu disulfura de molibden, utilizata pentru lubrifiere lagare supuse la sarcini mecanice extreme si socuri termice; prezentare recipienti 0.4, 1, 5 si 180 kg